Pod stanem, nebo vlastně pod širákem

Poslední víkend před koncem školního roku mělo být pěkně, a tak se Bárt s tátou rozhodli, že pojedou někam do přírody přespat ve stanu. Bárt ve stanu ještě nikdy nespal, takže tohle byla skvělá příležitost. Maminka už z kempování vyrostla, takže půjčila Bártovi svůj kdysi skvělý a drahý spacák a sama zůstala doma s rozkoukaným seriálem La casa de papel:-)

Kluci vyrazili někam k Lázním Kundratice, cílem bylo najít místo, které bude dostatečně daleko od silnice (Bárt nesnáší zvuky aut a hlavně motorek). Podařilo se, byť klid prý rušili pro změnu myslivci. Nakonec stan ani nerozbalili a spali pod širákem. K večeři byl párek a ráno kaše z ešusu. Kempování se Bártovi líbilo, na otázku, zda ještě někdy pojede spát do přírody, mi odpověděl: "To doufám!" Jinak ho to ale asi docela unavilo (resp. asi toho zase tolik nenaspal), protože po návratu domů to zalomil a prospal půl odpoledne:-)

Tak pár fotek od Tomáše. 








Komentáře

  1. Pod širákem bych se teda bál spát, ale pod stan bych jen klidně hned. S kamarády jezdíme několikrát za prázdniny na takový menší čundr. Na tři, čtyři dny vypadnout z města, bez mobilu, internetu a podobných vymožeností není vůbec na škodu a prospělo by to rozhodně každému ;-) .

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Set piktogramů - nežádoucí chování

Set piktogramů - aktivity do školky