Vysvědčení

Zda se mi to neuvěřitelné - vždyť je to chvilka, kdy jsme řešili, kam půjde Bárt do školy, jestli se mu tam bude líbit, jestli zvládne chodit do normální školy... Ve skutečnosti ale uplynuly už dva roky. A Bartoloměj si jde pro vysvědčení na konci druhé třídy! Má samé jedničky, a má z toho radost:-) Na druhé straně vysvědčení je napsáno, podle jakého rámcového vzdělávacího programu se vzdělával a že měl individuální vzdělávací plán - jeho jedničky jsou tedy "jiné", než jedničky spolužáků. To je Bártovi ale fuk, hlavně když bude překvapení za vysvědčení:-)

Kvůli překvapení a prázdninám vůbec vstával poslední školní den v pět ráno. Jak se blížil čas odchodu do školy, tak se mu ale přestalo chtít, bál se, že se bude ve škole tleskat a že tam bude hluk. Nakonec jsem ho nalákala na to, že se dnes ve škole nebudou přezouvat. To mu přišlo super. Dal si na hlavu svůj speciálně pro tuto příležitost zakoupený klobou a šli jsme. Vzali jsme kytičky a dárečky pro paní učitelku a Katku, dětem ze třídy jsme nakoupili skleněnky s exotickými zvířaty uvnitř, speciální dárek se našel i pro pár nejbližších kamarádů - Ondru, Kubu a Nikolku (a že mi ten výběr dárků dal tedy zabrat:-))

Nakonec se žádné obavy nepotvrdily, Bárt zvládl krásně i poslední den v roce, dokonce si se spolužáky připil na prázdniny (oni dětským šampaňským, Bárt obligátně vodou z vodovodu:-) Fotky jsou od asistentky Katky.

Takže hurá na prázdniny!











































Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Set piktogramů - nežádoucí chování

Set piktogramů - aktivity do školky