Lipno s Willíkem, den 4., úterý - lyžování a bazén

V úterý se k lyžujícím dětem s Williamsovým syndromem přidal ještě Quido. Sníh byl trochu mokrý, ale ještě se to dalo. Lipno má pro nás tu výhodu, že je vstřícný k lidem s handicapem. Lyžaři se ZTP/P kartou tu lyžují za 40 Kč na den (20 Kč lyžař a 20 Kč doprovod), což je oproti více než 2000 Kč, na které vyjdou dvě denní permanentky pro dospělého a juniora, fakt rozdíl. Je to jeden z největších důvodů, proč jsme se na Lipno po roce vrátili. 

A zatímco kamarádi lyžovali, já jsem si udělala krátký výlet na kafe do Loučovic za kamarádkou Janou, se kterou jsme se v osmdesátých letech vídaly na letních kempovacích rodinních dovolených u Staňkovského rybníka. Setkání po více než 35 letech se vydařilo:-)

Odpoledne pak bylo vydařené - díky laskavosti vedení Wellness hotelu Frymburk jsme měli na hodinu a půl volný vstup do zdejšího aquaparku. Vnější bazény jsou sice z ekonomických důvodů mimo provoz, ale i tak jsme si to užili. Někteří vyzkoušeli i nové sauny - prý skvělé. Hodinka a půl byla akorát. 
Večer snaha o ergoterapii (terapie prací) - aneb pokus zapojit děti do přípravy bramboráku:-) Vrtání je ale mnohem větší zábava. 

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Set piktogramů - nežádoucí chování

Set piktogramů - aktivity do školky