Hledáme asistenty! A zdravotníka na tábor

 


Hledáme asistenty!

Chceš zažít něco nového? Vycházíš dobře s dětmi, a to i s těmi „trochu jinými“? Studuješ školu se sociálním, zdravotním nebo pedagogickým zaměřením a potřebuješ praxi?
Pojeď s Willíky na společný víkend jako asistent, případně na letní tábor jako instruktor (anebo ještě lépe - zdravotník - pokud máš příslušný certifikát).

Kam a kdy?
• do Blanska u Brna 29.04. - 30.04.2023,
• na tábor do Úborska (Pošumaví) 22.07. – 05.08.2023,
• do Pluhova Žďáru (kousek od Jindřichova Hradce) 06.10. - 07.10.2023 

Co tam budeš dělat? 
Pomáhat dětem a mladým lidem s Williamsovým syndromem při programu a terapiích (dohled, vysvětlování pokynů apod), při sebeobsluze (jídlo, pití, oblékání), nebo při individuálním programu. 

Kdo jsou to Willíci? 
Jedná se o děti s mentálním postižením (zpravidla lehkým), se specifickými zájmy, společenské, empatické, pozitivní. 

Co od tebe čekáme? 
Nemusíš mít žádné zkušenosti, budeme ale rádi, pokud máš kladný vztah k dětem, pokud jsi zodpovědný a spolehlivý. Nejraději máme dobře naladěné asistenty, kteří jsou ochotní hrát s dětmi nejrůznější hry nebo pro ně vymyslet nějakou zábavu. Pozitivní a přátelské prostředí zaručujeme:-) Dlouhodobá spolupráce vítána. 

Co můžeš od nás čekat? 
Zaškolíme, potvrdíme praxi a vybavíme materiály na seminárky či jiné práce. Uhradíme cestu, pobyt i stravu a v případě letního tábora zaplatíme i odměnu. Zájemci se mohou ozvat Lence Jamrichové (lenka.jamrichova@seznam.cz), která potvrdí zájem a dořeší podrobnosti (příjezd, odjezd, dietní omezení, údaje pro potvrzení praxe apod). Těšíme se na Vás!:-) 

Informace o nás najdete na: www.spolek-willik.cz

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Set piktogramů - nežádoucí chování

Set piktogramů - aktivity do školky