S Willíkem do zoo v Brně

V sobotu odpoledne mě napadlo, že bychom o víkendu mohli s Bártem podniknout nějaký dlouhý výlet vlakem. Co třeba do Brna do zoo? Poslala jsem dotaz několika willíkovským maminkám, jestli nechtějí jet s dětmi s námi, pak jsme zveřejnili na FB skupině a výsledek? Byl z toho takový malý willíkovský sraz:-)

Z Prahy v neděli ráno s námi jela Regiojetem Verunka s maminkou a Kuba J. s mámou a tátou. V Pardubicích k nám přistoupila Justýnka s maminkou. V Brně čekala dvojčata Jiřík a Honzík s maminkou, kteří nás doprovodili do zoo (Jirka s Honzou jsou naši nejstarší Willíci, 35 let, naživo jsme se viděli poprvé). Autem za námi z Budějovic dorazil Kuba K. s rodiči a od Kyjova Jiřík B. s celou rodinou, včetně před měsícem narozeného Kryštůvka. Sedm rodin, to je slušná účast:-)

Zoo mě moc nenadchla, některá zvířata pěkná, u jiných je vidět, že by si zasloužila lepší prostředí. Prý se tu ale staví nové parkoviště, od kterého snad povede výtah či lanovka - to by asi způsobilo, že dáme téhle brněnské atrakci ještě jednu šanci:-) Pro nás ale stejně byla nejdůležitější cesta - Regiojetem tam a rychlíkem EuroCity zpět, to se Bártovi líbilo nejvíc. A pak kamarád Kuba, se kterým dělali v zoo blbosti:-)

Díky všem za moc příjemný den!






















































Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Set piktogramů - nežádoucí chování

Set piktogramů - aktivity do školky