Spaní ve škole

Nemůžu začít jinak: to za našich časů nebývalo, aby se spalo ve škole!:-) O něčem takovém se nám, Husákovým dětem, nemohlo ani zdát. No a dneska?
Poprvé spali Bártovi spolužáci a ve škole už někdy na podzim první třídy. Tenkrát jsme se ale s třídní učitelkou a asistentkou dohodli, že nebudeme Bártovi plést hlavu, škola je na učení, chodí se tam ráno a sedí se tam pěkně na židli, příp. v kroužku na koberci. Teď je ale Bárt už třeťák, velký kluk, takže letošní spaní ve škole si ujít nenechal. Těšil se celý týden a každý den o tom mluvil:-)
A tak jsem ve čtvrtek připravila věci na plavání (místo večerní očisty měli třeťáci koupání ve školním bazénu), podložku na spaní a pokrývku a už jsme jen čekali na hodinu H. V pátek v šest se děti sešly ve škole. Kromě spolužáků tam byl ještě Kuba, syn naší asistentky, kterého Bárt dobře zná. Ze začátku trochu nervozity z nezvyklé situace, ale pak už s Kubou řádil v bazéně, blbnul s klukama, spát šel někdy po jedenácté hodině (doma už v osm zařezává). Vstával v pět:-) Hned ráno šel Kátě říct, že se ve škole báječně vyspal. Určitě byla nadšením bez sebe:-)
A tak teď doma relaxujeme a doháníme spánkový deficit. Super inkluzivní akce:-) Díky třídní učitelce a asistentce, díky všem spolužákům, jste skvělí!:-)


Jedna fotka, na víc prý nebyl čas:-)

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Set piktogramů - nežádoucí chování

Set piktogramů - aktivity do školky