Toca Hair Salon - kadeřník - aplikace pro iPad

Chtěla jsem na tenhle blog psát víc o našich zkušenostech s iPadem, ale zatím mi to nějak nevychází. Jednak nějak nestíhám, jednak nemám sil. A taky za to může ten iPad - ukázalo se, že je to skvělá věc i pro Bártovy rodiče:-) Prostě ho vezmete, stisknete čudlík a můžete si okamžitě přečíst poštu, mrknout na nové články nebo napsat komentář na FB. Žádné dlouhé startování systému, žádné hledání napájecí šňůry (můj notebook už bez externího napájení moc dlouho nevydrží), žádné sklízení krámů z psacího stolu. Jenže psát články se na iPadu moc nedá, na to ten notebook už vytáhnout musím...

Tak aspoň sem tam něco. Dnes Vám chci ukázat Bártovu oblíbenou aplikaci, která se jmenuje Toca Hair Salon - kadeřník. Bárt si ji hrozně rád sám pouští a hraje si s ní. Má tu na výběr několik postaviček, které může fénovat, střihat jim vlasy, barvit jim vlasy, mýt jim hlavu šamponem a splachovat ji vodou, může dokonce vodičkou donutit, aby vlasy znovu narostly. Taky si svůj výtvor můžete vyfotit. Je to takové procvičování sociální situace (Bárt střihání vlasů ani mytí hlavy zrovna nemusí), dají se tu procvičit barvy, kdy Bárt dělá postavičkám melír podle pokynů, dala by se tu natrénovat posloupnost (šampon, voda, ručník, fén, střihat, barvit, lakovat:-), každopádně je to ale hlavně legrace. Mrkněte na fotky a videa.

Asi časem pořídím další aplikace od této firmy, třeba na zabavení při čekání u doktora je určitě využijeme.

Ke stažení tady: http://itunes.apple.com/us/app/toca-hair-salon/id426382105?mt=8&ls=1 (já jsem aplikaci vychytala v akci, kdy byla zadarmo).




    


Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Set piktogramů - nežádoucí chování

Set piktogramů - aktivity do školky