Projekt 365 - den 9. - zima, zima

Dnes si Bartoloměj užil  do sytosti zimy. Dopoledne jsem sice plánovala, že vyrazíme na loutkové divadlo do Plazy, ale zapomněla jsem, že je už od desíti a vzpomněla si, když už bylo pozdě. Tak jsme zkusili trénování nočníku, resp. nechali jsme Bárta bez plen jen v punčocháčích, aby si zažil ten nepříjemný mokrý pocit. Nutno ale říci, že mu to téměř nevadilo... A na nočník si prostě nesedne, nejde to po dobrém, ani po zlém... A tak jsme raději šli ven, i když sněžilo. Bartoloměj odmítá vzdalovat se od našeho domu příliš daleko, ale i tak tu dnes bylo spousta zajímavých věcí - například sněžný pluh Bárta zaujal. A pak taky stromek, který někdo z vedlejšího vchodu házel z osmého patra.



Pak dorazil táta z Baumaxu, já šla vařit a Bartoloměj s tátou šli zkusit letos poprvé sáňkovat. Kdyby tam nebyly ty výskající a ječící děti, tak by to prý bylo docela dobrý.



Odpoledne vyrazil táta na běžky. S Bártem jsme ho šli vyprovodit k autobusu a kousek se s ním svezli - nahoru do Ruprechtic, pod kostel U obrázku. Křížovou cestou jsme vylezli nahoru, pak na pláň za kostelem a po ceste kolem střelnice a po silnici ulicí Divokou dolů k novým domům U pramene. Cestou jsme potkali japonskou zahradu! Bárta to ale už moc nebavilo, byl protivný, chtěl se jen nést, když viděl autobus, do kterého jsme nenastoupili, tak se rozbrečel. Domů jsme dorazili opravdu vyfoukaní, tak doufám, že půjde Bárt brzo spát:-)

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Set piktogramů - nežádoucí chování

Set piktogramů - aktivity do školky