Novy rok 2010

http://www.bartolomej.own.cz/2010-01-02/img00007.jpg

Nechala jsem se inspirovat a rozhodla se, že vyzkouším projekt 365 - každý den zaznamenám na tomhle blogu - fotografií, videem, příběhem - něco, co se daný den v naší rodině nebo jen Bartolomějovi stalo.

Dala jsem si to jako jediné letošní předsevzetí a mám pocit, že by se to i mohlo povést - vždyť spojuje vše, co mám ráda: Bartoloměje, fotografování, internet. Tak mi držte palce, ať mi to vydrží:-)

A začínáme od jedničky, a tedy od prvního ledna: přelom roku jsme strávili na chalupě Tomášových rodičů v Podještědí, ve vsi jménem Vrtky. Byli tu s námi i naši kamarádi Lucie a Radek. Docela se to vydařilo, jedli jsme, pili jsme, o půlnoci pouštěli čínský balon štěstí. A na nový rok jsme navzdory nepřízni počasí vyrazili na procházku (a také odlov jedné cache) do blízké Hlavice. Cestou začalo bláznivě sněžit a Bartolomějovi se to docela líbilo. Bavila ho i teta Lucie, která se mu snažila nandat rukavičku:-) Pak ale nechtěl moc chodit a jen se nechal nést, zpoza krku nám slezl až přímo v Hlavici, kde lítal po místním hřišti. Asi ho ta kombinace zimy, větru a běhání zmohla, takže domů jsem ho donesla úplně hotového. V teple chalupy se ale rychle zotavil a až do večera zlobil :-) Ostatně - podívejte se na fotky a videa. A všimněte si jedné z nejoblíbenějších hraček, které letos Ježíšek přinesl - mluvícího psíka od Fisher Price - ten si našel příznivce ve všech věkových kategoriích....:-)
http://www.bartolomej.own.cz/2010-01-02/img00005.jpg 
http://www.bartolomej.own.cz/2010-01-02/img00008.jpg 
http://www.bartolomej.own.cz/2010-01-02/img00011.jpg
 
 








 

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Set piktogramů - nežádoucí chování

Set piktogramů - aktivity do školky