Vánoce u prarodičů II. - Nové Dvory


V sobotu, o druhý svátek vánoční, jsme se vypravili do Polabí, k babičce a dědovi do Nových Dvorů. A představte si, že i tady Ježíšek pod stromečkem nechal nějaké dárky pro Bartoloměje!:-)

Největší úspěch sklidila hračka Lokomotiva Tomáš na dálkové ovládání. Bartoloměj mi ji rval z ruky už ve chvíli, kdy jsem se ji snažila vyprostit z obalu (a to jsem to už měla předpřipravené, hned poté, co jsme ji zakoupili, jsem ji pracně odšroubovala z kartonu a naplnila její nenasytné kaslíky baterií baterií...:-) A pak už Bárt jen mačkal a mačkal, mašinka jezdila dopředu, do kruhu, couvala, domem se nesla vlezlá písnička, no krása. Žádné další hračky (knížka se zvuky zvířet, knížka-piánko, aktivní kostky, DVD s pohádkami atd.) neměly nárok... Až druhý den se podobným způsobem uplatnil úžasný Mluvící pejsek od Fisher Price, kterého Bartolomějovi přivezla sestřenice Martinka. Bartoloměj mu pořád mačká tlapky a nenechá ho dozpívat jedinou písničku... A tak to u nás doma teď pořád jen hraje, zpívá a mluví - doufám, že to k mluvení přiměje třeba i Bartoloměje... Anebo, že časem dojdou baterky, abych si zachovala zdravý rozum...

 





Kromě hraček si Bartoloměj užil i houpačku, televizi a pobyl i na čerstvém vzduchu - jezdil na autíčku, babička kvůli němu vyzkoušela po letech koloběžku, děda ho odnesl na koníky. Určitě se mu u babičky a dědy líbilo.








Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Set piktogramů - nežádoucí chování

Set piktogramů - aktivity do školky