V mateřském centru Krteček

Ve čtvrtek jsem s sebou měla v mateřském centru Krteček foťák, tak jsem natočila pár videí. Bohužel venku zrovna hustě sněžilo, takže v tělocvičně byla dost tma... Tak jen jako dokument.
Nejoblíbenější Bartolomějova činnost v mateřském centru je skákání na trampolíně. Zpravidla vyžaduje, aby na ní byl sám, když k němu přibude nějaké jiné dítě, tak prchá, tentokrát ale snesl i přítomnost malého Honzíka (je pravda, že Honzík se taky bojí dětí a na trampolíně moc neskákal, spíš se držel stranou).






Zpívánky - většinou má Bartoloměj pohádku spojenou se zpíváním docela rád, tentokrát ho ale malý bobr, který šel spát, moc nezaujal.









Nakonec zpívající děti dočista opustil a šel do herny - roztáčet si kolečka... Jednu dobu to byla jeho absolutně nejoblíbenější hra, teď už tolik netočí, i když doma si občas taky podrazí odrážedlo a roztáčí mu kolečka, inovuje to ale tím, že na to kolečko vždycky položí nějakou věc a sleduje, jak se točí, příp. jak ji odstředivá síla odhazuje z kola ven.





Poslední videa jsou z klouzačky. Donedávka ho klouzačka moc nebrala, když jsem naléhala, tak po hlavě nějakou sjel, ale z větších klouzaček se bojí. Teď je motivací pro vylezení na klouzačku možnost shodit nějakou hračku dolů a sledovat ji, jak letí... S máminou dopomocí se pak i s klouzačky většinou sveze - a líbí se mu to.





Tak to byl náš čtvrtek v mateřském centru...

 

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Set piktogramů - nežádoucí chování

Set piktogramů - aktivity do školky