První červnový týden v Nových Dvorech



První červnový týden jsme s Bártem strávili u babičky a dědy v Nových Dvorech. Počasí se moc nepovedlo, věčně pršelo, ale Bártovi to zas až tak nevadilo. Protože se v obýváku dělala nová betonová podlaha, mohl si tam jezdit na motorce i za deště:-) Motorku si ostatně přinesl ze své spanilé jízdy po novodvorském sousedstvu (zapůjčena od Jeřábků).


Jinak si opět užil "ješterku" - ať už tu malou dětskou, nebo tu opravdovskou, dědovu. Ostatně mrkněte na videa, určitě Vás zaujme to s Bártovým strejdou jako nákladem (pracovně jsem ho nazývala video pro zdravotní pojišťovnu, to kdyby to náhodou neustál).










Taky zkoušel koloběžku, ještě sám nejezdí, ale už zkouší šlapat (resp. nesundavat nohy ze šlapek). Ale je ještě to těžké...



Kromě toho stihnul za ten týden blbnout s Eminou (pes), Áňou a Toníkem (sestřenice, bratranec), několikrát se zajít podívat na koníky, vyzkoušet dětské hřiště, podívat se na odkvétající tulipánovník v doksanském parku, seznámit se s prodavačkami v brozanské Jednotě, lítat po dvoře, chodit po schodech, padat do trávníku, hrát s babičkou na schovávanou, tančit a zalévat kytičky, dělat čiči na kočičky (v Bártově podání to zní jako chch), jíst písek, kousat celozrnné rozhlíky, oblíbit si novou hračku - dětský vysavač, zlobit, neusínat, řehtat se maňáskovému divadlu, zkouknout nové díly Teletubbies atd. A ještě ho taky zaujal kapr, kterého chytil Vlasta Kotě.



 
 
 
 
 
 
    
 
 
 
 
 
 

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Set piktogramů - nežádoucí chování

Set piktogramů - aktivity do školky