Zase rýma, u babičky, očkování

Tenhle publikační systém, který si nic nepamatuje, mě přivede do hrobu... Stačí jedno špatné sáhnutí a dlouhatánský článek je fuč.... Doprčic!

Tak ještě jednou....

Opět jsme něco chytli, tentokrát rýmu a kašel. Teplotu jsme já i Bárt měli jen jeden den, ale i tak to byla otrava - týden odsávání, mého nočního chrchlání a mrzuté nálady.

Dozotavit jsme se jeli k babičce do Nových Dvorů, na prodloužený víkend. Bárt tam nebyl od vánoc, tak se mu to docela líbilo. Chodil ven s babičkou a hrozně se smál, když házeli klacky na led. S dědou zase jezdil na ještěrce a byl se podívat i u jezu. S mámou se díval na ohníček, který zbyl z vánočního stromečku, u potoka pak viděli labuť a kachny a házeli kameny do vody. Taky si zase pohrál s Aničkou a Toníkem. Došlo také na stříhání - ty vlasy mu rostou hrozně rychle. Jako minule - při Jen počkej, zajíci, jen s menším pláčem.

V pondělí jsme vyrazili zpátky do Liberce, čekala nás kontrola na kardiologii a očkování proti meningokovi. V úterý ráno bylo veskrze hnusně, takže jsme nakonec jeli autem. Na kardiologii to bylo klasicky s pláčem - začalo to už v čekárně, kde brečela malá holčička doprovázaná zahalenou matkou a tatínkem muslimem. Bárt se dětského pláče bojí a hodně ho to vystresovalo. Z vyšetření se tak nakonec povedlo jen EKG (v pořádku), Echo jsme museli vzdát. Tak snad příště - 22.4. 09.

Pak jsme si vyzvedli recept na očkovací látku proti meningokovi C. Bártovi otrnulo, takže se sestřičkou od dr. Němečkové laškoval, i na krk k ní šel. V lékárně jsme si pustili hýbací betlém a vrátili se do ordinace. Očkování bylo opět prořváno, jako vždycky. Aspoň že tam měli nějaké nové hračky. Obě paní doktorky od nás dostaly opožděně péefka - měly z nich větší radost, než Bárt, který dostal obrázek za (ne)zlobení. Další návštěva - v dubnu, dokončení povinného očkování.

Doma jsme zjistili, že VZP má do konce ledna akci, kdy proplácí svým pojištěncům příspěvky v dvojnásobné výši. Takže nám asi toho meningokoka (750,- Kč) proplatí. A ještě bychom si měli jít koupit cyklistickou přilbu (1000 Kč) a zajistit cvičení rodičů s dětmi - no snad to do konce měsíce všechno stihneme.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Set piktogramů - nežádoucí chování

Set piktogramů - aktivity do školky