Bárt usíná při ABBĚ

Tenhle týden jsme sice už vcelku zdraví, ale počasí nebylo nic moc, a tak jsme ani nebyli moc venku. Když zrovna nepršelo, tak jsme se vypravili omrknout vánoční trhy na náměstí (slabota) nebo zašli na poštu s vánočními přáními atd...

V pátek jsme všichni i s babičkou Doris vyrazili k sousedům do Žitavy nasát zdejší adventní atmosféru. I sem asi už dopadla krize, zdejší trhy byly sice o něco lepší, než ty liberecké, ale stejně žádná velká sláva. Bártovi se ale líbila zdejší myší atrakce - domek s opravdovými myškami. Pohlaďte si je a přispějte jim na krmení. To by novodvorská babička šílela. Prošli jsme si v mírném dešti centrum Žitavy, pak jsme našli dvě keše, zakoupili pleny, které jsou tu asi o třetinu levnější než v Cesku a jeli jsme zase domů.

Bárt tenhle týden zase špatně usíná, převážně mezi půl desátou a desátou. Osvědčilo se nám pouštět mu do usínání nějakou hudbu - tenhle týden usínal se soundtrackem z filmu Mamma mia - tedy s písničkami ABBY. Uklidňovaly ho. Tak jsme si to dnes pustili na DVD :-)

V neděli jsme se šli podívat na vánoční trhy před kostelem v Ruprechticích. Babička nás varovala, prý je to tam tak na pět minut. A bylo:-) Ale pekli tam sele, to se Bártovi docela líbilo.

Jo a dneska vzal Bartoloměj poprvé do ruky sám tužku a udělal pár čar.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Set piktogramů - nežádoucí chování

Set piktogramů - aktivity do školky